Σύστημα ψησίματος για κοντοσουβλάκια με μοτέρ, με δυνατότητα ψησίματος έως και 6 τεμαχίων. Προσαρμόζεται σε διάφορους τύπους ψησταριών όπως επίσης χρησιμοποιείται και μόνο του. Ωφέλιμο μήκος σούφλας 48cm και πάχος σούβλας 8*8mm.


Ψησταριά μικρή, για ένα αρνί και ένα κοκορέτσι. Με καμπυλότητα στον πάτο για καλύτερη ακτινοβολία της θερμότητας, μηχανισμό τριπλού ανοικτού ατέρμωνα και πλάτη με ακροκέραμο  ή εξολοκλήρου από πυρότουβλο (όπως απεικονίζεται). Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ.


Ψησταριά μεσαία, για δύο αρνιά μικρά και δύο κοκορέτσια. Με καμπυλότητα στον πάτο για καλύτερη ακτινοβολία της θερμότητας, μηχανισμό τριπλού ανοικτού ατέρμωνα και πλάτη με ακροκέραμο (όπως απεικονίζεται) ή εξολοκλήρου από πυρότουβλο. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ.


Ψησταριά μεγάλη, για δύο αρνιά μεγάλα και δύο κοκορέτσια. Με καμπυλότητα στον πάτο για καλύτερη ακτινοβολία της θερμότητας, μηχανισμό τριπλού ανοικτού ατέρμωνα και πλάτη με ακροκέραμο (όπως απεικονίζεται) ή εξολοκλήρου από πυρότουβλο. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ.


Ψησταριά γίγας, για τρία αρνιά μεγάλα και τρία κοκορέτσια. Με μηχανισμό τριπλού ανοικτού ατέρμωνα και πλάτη εξολοκλήρου από πυρότουβλο (όπως απεικονίζεται) ή  με ακροκέραμο. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ.


Ψησταριά μεγάλη, για δύο αρνιά μεγάλα και δύο κοκορέτσια. Με σχάρα στον πάτο για ευκολότερο καθαρισμό, μηχανισμό διπλού κλειστού ατέρμωνα και πλάτη με ακροκέραμο (όπως απεικονίζεται) ή εξολοκλήρου από πυρότουβλο. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ και σε όλες τις διαστάσεις.

Διατίθονται σε διάφορες διαστάσεις, με διάφορα γρανάζια είτε σε γαλβανιζέ είτε σε inox.

Διατίθεται σε γαλβανιζέ και inox.

Με βάση από τέσσερα πόδια για την στήριξη της.

Με τρείς γραμμές και δύο διαφορετικές θέσεις σε κάθε γραμμή. Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις.

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα
07:00 - 18:00
Τρίτη
07:00 - 18:00
Τετάρτη
07:00 - 18:00
Πέμπτη
07:00 - 18:00
Παρασκευή
07:00 - 18:00
Σάββατο
07:00 - 15:00
Κυριακή
Κλειστά

Επικοινωνία

Ballcamin - Διακοσμητική Παπαϊωάννου
Διεύθυνση: 7ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας - Στυλίδας
Τηλέφωνο: +30 2231037188
Mobile: +30 6944543903
Email: info@ballcamin.gr
Website: www.ballcamin.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.