Ψησταριά μικρή, για ένα αρνί και ένα κοκορέτσι. Με καμπυλότητα στον πάτο για καλύτερη ακτινοβολία της θερμότητας, μηχανισμό τριπλού ανοικτού ατέρμωνα και πλάτη με ακροκέραμο  ή εξολοκλήρου από πυρότουβλο (όπως απεικονίζεται). Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ.


Ψησταριά μεσαία, για δύο αρνιά μικρά και δύο κοκορέτσια. Με καμπυλότητα στον πάτο για καλύτερη ακτινοβολία της θερμότητας, μηχανισμό τριπλού ανοικτού ατέρμωνα και πλάτη με ακροκέραμο (όπως απεικονίζεται) ή εξολοκλήρου από πυρότουβλο. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ.


Ψησταριά μεγάλη, για δύο αρνιά μεγάλα και δύο κοκορέτσια. Με καμπυλότητα στον πάτο για καλύτερη ακτινοβολία της θερμότητας, μηχανισμό τριπλού ανοικτού ατέρμωνα και πλάτη με ακροκέραμο (όπως απεικονίζεται) ή εξολοκλήρου από πυρότουβλο. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ.


Ψησταριά γίγας, για τρία αρνιά μεγάλα και τρία κοκορέτσια. Με μηχανισμό τριπλού ανοικτού ατέρμωνα και πλάτη εξολοκλήρου από πυρότουβλο (όπως απεικονίζεται) ή  με ακροκέραμο. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ.


Ψησταριά μεγάλη, για δύο αρνιά μεγάλα και δύο κοκορέτσια. Με σχάρα στον πάτο για ευκολότερο καθαρισμό, μηχανισμό διπλού κλειστού ατέρμωνα και πλάτη με ακροκέραμο (όπως απεικονίζεται) ή εξολοκλήρου από πυρότουβλο. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ και σε όλες τις διαστάσεις.


Ψησταριές σε όλες τις διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.


Ψησταριά για δύο κοκορέτσια. Με καμπυλότητα στον πάτο για καλύτερη ακτινοβολία της θερμότητας και πλάτη εξολοκλήρου από πυρότουβλο. Διατίθεται με διάφορους τύπους μηχανισμού: διπλού κλειστού ατέρμωνα, τριπλού ανοικτού ατέρμωνα, κλειστή (όπως απεικονιζεται) και ανοικτή αλυσίδα. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ. Όπως και με επένδυση από διάφορες πέτρες, καρίστου, σκαπιτσαριστή λευκή και κίτρινη.


Ψησταριά για δύο κοκορέτσια. Με καμπυλότητα στον πάτο για καλύτερη ακτινοβολία της θερμότητας και πλάτη με ακροκέραμο (όπως απεικονίζεται) ή εξολοκλήρου από πυρότουβλο. Διατίθεται με διάφορους τύπους μηχανισμού: τριπλού ανοικτού ατέρμωνα, διπλού κλειστού ατέρμωνα, κλειστή (όπως απεικονιζεται) και ανοικτή αλυσίδα. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ. Όπως και με επένδυση από διάφορες πέτρες, καρίστου, σκαπιτσαριστή λευκή και κίτρινη.


Ψησταριά για ένα αρνί μικρό (7 - 8 κιλων) και ένα κοκορέτσι. Με καμπυλότητα στον πάτο για καλύτερη ακτινοβολία της θερμότητας και πλάτη με ακροκέραμο ή εξολοκλήρου από πυρότουβλο (όπως απεικονίζεται). Διατίθεται με διάφορους τύπους μηχανισμού: τριπλού ανοικτού ατέρμωνα, διπλού κλειστού ατέρμωνα, κλειστή και ανοικτή αλυσίδα (όπως απεικονιζεται). Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ. Όπως και με επένδυση από διάφορες πέτρες, καρίστου, σκαπιτσαριστή λευκή και κίτρινη.


Ψησταριά μικρή, για ένα αρνί και ένα κοκορέτσι. Με καμπυλότητα στον πάτο για καλύτερη ακτινοβολία της θερμότητας και πλάτη με ακροκέραμο (όπως απεικονίζεται) ή εξολοκλήρου από πυρότουβλο. Διατίθεται με διάφορους τύπους μηχανισμού: τριπλού ανοικτού ατέρμωνα, διπλού κλειστού ατέρμωνα, κλειστή και ανοικτή αλυσίδα (όπως απεικονιζεται). Διατίθεται σε διάφορα χρώματα πυρότουβλων, κίτρινο κόκκινο και καφέ.

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα
07:00 - 18:00
Τρίτη
07:00 - 18:00
Τετάρτη
07:00 - 18:00
Πέμπτη
07:00 - 18:00
Παρασκευή
07:00 - 18:00
Σάββατο
07:00 - 15:00
Κυριακή
Κλειστά

Επικοινωνία

Ballcamin - Διακοσμητική Παπαϊωάννου
Διεύθυνση: 7ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας - Στυλίδας
Τηλέφωνο: +30 2231037188
Mobile: +30 6944543903
Email: info@ballcamin.gr
Website: www.ballcamin.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.